Think tank boligindretning

At indrette efter sin garderobe

I disse dage er der jo mange forskellige trends når det kommer til boligindretning. Feng shui, minimalise, amerikansk stil os så videre. Nogle indretter ud fra at hjemmet skal være sikkert for deres småbørn andre så huset er perfekt til at have gæster. Min indretning er dog bestemt ud fra noget helt andet, men også med et praktisk element. Min lejlighed er nemlig indrettet ud fra min garderobe. For mig er tøj og mode rigtigt vigtigt, så derfor synes jeg det er oplagt at indrette efter det. Det har betydet at der skal være plads til to store klædeskabe, som heldigvis ikke er helt fyldt op endnu, da jeg tit køber nyt tøj. Lige præcis derfor er det vigtigt at have nok plads.

Fordi jeg også har nogle rigtig smukke stykker tøj, som jeg desværre ikke har lejlighed til at bruge særligt tit, besluttede jeg også at bruge nogle stykker til udsmykning. I mit soveværelse har jeg derfor fået lavet en slags installationskunst i form af neonfarvede bøjler med henholdsvis en blazer og et par bukser fra Custom made. Jeg har købt meget Custom made online, men disse to stykker tøj er mine yndlings.

I stuen

I stuen har jeg også valgt at have mode fremme, dog på en lidt anderledes måde. Faktisk har jeg bare et stativ stående i hjørnet med nogle få udvalgte kjoler. Det smarte ved det er at jeg kan skifte det ud når det passer mig. Faktisk indså jeg at jeg elsker at have mit nye tøj hængende fremme i dagene efter jeg har købt det, så jeg rigtig kan se det. Det er så det jeg bruger stativet til nu. Som eksempel kan jeg nævne at jeg for nyligt har købt Gustavs tøj online, som nu hænger på stativet. Mere specifikt har jeg købt en rosa skjorte og en mønstret tunika, og de pynter bare stuen så flot!

Mit klædeskab er for lille!

Jeg bor i en rimelig stor lejlighed – ihvertfald taget i betragtning at jeg bor her alene. Men alligevel får jeg altid samme problem med nogle års mellemrum: mit klædeskab bliver simpelthen for lille. Som I nok havde regnet ud er det ikke selve klædeskabet der krymper, men indholdet der vokser :) Måske jeg er afhængig af flot modetøj – jeg ved det ikke, men jeg bruger ret meget tid online på at shoppe.

Jeg synes egentlig ikke at jeg bruger så mange penge på denne lille hobby for jeg køber næsten altid kun på udsalg. På den måde er mit skab jo så blevet fyldt op med flot designertøj, fx fra Munthe Plus Simonsen og By Malene Birger. Faktisk har jeg lige shoppet online igen og nu kan jeg jo så se at jeg også bliver nødt til at købe et nyt skab.

Mon ikke der findes et slags modul-skab, hvor man hvert andet år kan købe et nyt model og sætte til de andre? Det ville da være langt mere smart, for der må da eksisterer andre, der ligesom mig bliver ved med at købe mere til klædeskabet… Det må jeg undersøge med det samme!

Vi sætter pris på kvalitet

Vi er en familie bestående af 4. min kone og jeg, samt vores sønner på 12 og 15 år. De er gode til at passe deres skole og laver altid deres lektier. På samme måde laver min kone sine lektier, for hun er nemlig lære på et universitet. Jeg selv er direktør for et firma, og vi har et rimeligt stort hus. Den indretter vi med de bedste, og kun de bedste møbler. Vi sætter nemlig stor pris på kvalitet, og kvalitet er lige det man får hvis man køber nogle fede designermøbler hos Livingshop.

Dem har vi købt en masse hos, for der er priserne super gode, og man får møbler i allerhøjeste kvalitet.

Vi har som sagt købt en del, og en af de ting vi har købt hos dem, er en Kay Bojesen abe. Den er super fed, og den ser rigtig godt ud i vores meget moderne stue. Den er lidt dyr, men den er helt klart alle pengene værd. Den er super fed ny, og en anden god kvalitet den besidder er, at den også er det om 20 år.

Så har vi også købt en masse Kay Bojesen fugle. Det er en super fed serie, for man kan have mange forskellige til at stå sammen eller alene. Så har man selv mulighed for, at indrette ens hjem med fugle, på lige den måde man vil, og så mange steder som man har lyst til. De koster faktisk ikke alverdens, og det gør altså ens hus meget mere moderne. Dem kan jeg helt klart anbefale, hvis man står og mangler nogle nips i allerhøjeste kvalitet.

Nyt badeværelse

Et badeværelse er et sted hvor man samlet set opholder sig mange timer i sit liv. Det skal af samme grund gerne være et sted, hvor man godt kan lide at opholde sig. Det er nogen af de ting der kan være med til at forhøje livskvaliteten generelt, ligesom det kan være at opholde sig i et køkken eller et bryggers.

Et badeværelse er noget man i den nye tid gør mere ud af at gøre dejlig at opholde sig i end tidligere. Blandt andet er det nærmest obligatorisk idag, at der er gulvvarme i badeværelset lige som man gør meget ud af designet og elementerne i et badeværelse.

Blandt andet ser man mange kæle for bordplader i et badeværelse så man har et helt unikt udseende. Blandt andet er det meget almindeligt idag at se bordplader som er lavet i meget flot træ, men som naturligvis er behandlet på en sådan måde, bordpladen kan holde til den mængde af vand, som den dagligt vil blive udsat for.

Den rette mængde skabsplads i sit badeværelse

Mange vil også gerne have den rette mængde skabsplads i sit badeværelse. Derfor vil man sørge for at have rigelige mængder af overskabe og underskabe, så man har steder man kan gemme det tilbehør som man typisk har i sit badeværelse. Underskabe ser man jo typisk placeret under håndvasken i badeværelset mens overskabe typisk er placeret ved siden af spejlet, så de er nemme at komme til, når man står og er i gang med at gøre sig klar til at komme afsted.

Både overskabe og underskabe kommer i mange forskellige størrelser og farver, ligesom man kan vælge om de skal komme med almindelige skabslåger eller som de skal komme med skydedøre. Effekten er som sådan den samme, dog har skydedøre den lille fordel at de ikke fylder noget, når man skal åbne dem, og det kan have en vis praktisk effekt.