Lysestager

De stribede lysestagerne fra Kähler Omaggio

De stribede lysestagerne fra Kähler Omaggio er intet mindre end fantastisk smukke. Helt enkel i sin form og  og i enten hvid og sort eller med sort i kombination med en pangfarve i lilla eller gul. Cool og elegant.

Sæt mange af de stribede lysestager sammen for et super cool og farverigt tableau eller sat 5-6 sort stribede sammen for et cool enkelt look. Eller kombiner dem med den stribede Kähler vase eller helt andre designs for et unikt og personligt udtryk.

Kähler lysestagerne er ret cool når der sættes en pang farve imellem de sort stribede vaser, som her med den lilla mellem de sorte striber. Prøv også med den gule pangfarve – den er super flot og passer til de fleste typer indretninger af boligen.

Kubus lysestage fra Mogens Lassen

Kubusstagen fra Mogens Lassen er designet for over 50 år siden, i 1960, og er med sin enkelthed, skarpe linie og matematiske præcision fuldstændig i takt med tiden i dag. Det er en klassiker og passer ind i flere stilarter. Brug den i det klassiske hjem med rene linier og uden for mange dikkedarer, eller brug den til at skabe en kontrast til hjemmet med blomstrede puder og hyggelige nips.

Kubus stagen er formet af 12 lige store stykker jern som er svejset sammen og behandlet. Kubusstagen i sort med fire lys er klassikeren, men den fåes nu også med 1,2 eller tre lys – og er du mere til hvid? Så kan det også klares.